De Wasbeer behoort tot een van de modernste, grootste en schoonste autowasstraten van Noord Nederland. Kwaliteit en service staat voorop en de slogan luidt dan ook; Perfect wassen zonder krassen.

Sinds 2001 zijn wij gevestigd op industrieterrein de Hogedijken te Dokkum. Wilt u uw auto laten wassen in de wasstraat, zelf u auto wassen in de wasboxen of juist het interieur van uw auto schoonmaken? Het is allemaal mogelijk! Autowascentrum de Wasbeer heeft alle voorzieningen voor u onder één dak! Komt u er niet uit of heeft u vragen? Onze medewerkers zijn altijd bereid u een uitleg te geven of een helpende hand te bieden.

De Wasbeer milieubewust
Sinds een aantal jaren beschikken wij over een groencertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat de elektriciteit, welke wij gebruiken, voor 100% is opgewekt door middel van waterkracht(hydro)installaties. Naast het gebruik van groene stroom recyclen we 90% van het water in de wasstraat gebruikt wordt. Dit is mogelijk omdat wij gebruik maken van milieuvriendelijke shampoos en waxen. Wij werken mee aan een schoner milieu!

Krasvrij wassen
Onze wasstraat is voorzien van speciale softtouch borstels waardoor er geen krassen op uw auto ontslaan.

Stofzuigers
Voor de interieurverzorging van uw auto kunt u gebruik maken van de krachtige stofzuigers.

Ook kunt u bij ons terecht om zelf uw auto, caravan of motorfiets te wassen. De vijf wasboxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar (ook gedurende de wintermaanden!) en beschikken over een uitgebreid wasprogramma.

Waspassen
Wie wil nou niet autowassen met korting?! Bij de wasbeer is het mogelijk. Als u een kosteloze waspas aanvraagt en oplaad krijgt u automatisch korting. Voor meer info zie Waspas.

Betaalmogelijkheden
Bij de Wasbeer kunt u contant, met de PIN, Multi tankcard en TravelCard betalen.

1-1
1-27
1-36
1-64
2-12