SNEL AUTOWASSEN?

Laad eenvoudig uw wassaldo op! U kunt de waspas opwaarderen met een minimaal bedrag van €30,- en bij een opwaardering van €100,- of meer krijgt u nog eens een extra bonuskorting!
NOG GEEN WASPAS?
Vraag deze kosteloos aan

 

XXL Wash

Uw bedrijfsauto is het visitekaartje van uw onderneming. Het is dan ook belangrijk dat deze schoon voor de dag komt om een goede eerste indruk achter te laten. Maar om deze schoon te houden valt niet altijd mee. XXL Wash van Autowascentrum de Wasbeer heeft de oplossing!

Bij ons kunt u vanaf nu uw bedrijfsauto tot maar liefst 3,10 hoog laten wassen. Of het nou gaat om een gewone bedrijfsauto of een bus met een meubelbak het is mogelijk met de nieuwe roll-over, welke beschikt over softtouch borstels. Uw bedrijfsauto wordt voor gewassen, daarna de roll-over in gereden en terwijl u wacht tot de auto weer gereed is, staat er een lekker kopje verse koffie voor u klaar! Naast het wassen van een bedrijfsauto tot 3,10 hoog, kunt u ook bij XXL Wash van Autowascentrum de Wasbeer terecht voor het laten wassen van uw camper of caravan. Hiervoor dient u wel vooraf een afspraak te maken.

Waspakketten

BASIS PAKKET
Voorwassen
Actiefschuim
Wassen
Glansdroger
Drogen
Vanaf €15,-
TOTAAL PAKKET
Voorwassen
Velgenreiniger
Actiefschuim
Wassen
Wax
Drogen
Vanaf €18,-

 

Cadeaubon van De Wasbeer
Opzoek naar een leuk cadeau voor een familielid, vriend of een juist een klantenrelatie? Dan is de Wasbeer cadeaubon iets voor u! Origineel en u kunt zelf bepalen welk pakket u wilt geven. Hierdoor is de prijs van de cadeaubonnen uiteenlopend van €7,50 tot €15,00. Na aankoop van een cadeaubon is deze 1 jaar geldig.