SNEL AUTOWASSEN?

Laad eenvoudig uw wassaldo op! U kunt de waspas opwaarderen met een minimaal bedrag van €30,- en bij een opwaardering van €100,- of meer krijgt u nog eens een extra bonuskorting!
NOG GEEN WASPAS?
Vraag deze kosteloos aan

1-121-64

 

Over onze wasstraat

Autowascentrum de Wasbeer is uitgerust met moderne technieken en maar liefst 30 meter lang. Wij garanderen u een perfect en krasvrij was resultaat door onze soft touch borstels. Afhankelijk van het gekozen wasprogramma wordt uw auto keurig schoon gemaakt en zelf kunt u rustig blijven zitten. Uw personenauto of bestelwagen (tot 2,20m hoog) wordt geheel automatisch door de wasstraat getransporteerd. Heeft u een bedrijfs(bus) die hoger is dan 2,20m, dan kunt u terecht bij de XXL Wash van Autowascentrum de Wasbeer.

Werkwijze
Na het binnenrijden kiest u het gewenste wasprogramma, deze rekent u af bij één van onze medewerkers welke bij u auto langskomt. U blijft rustig zitten in de auto en wacht tot uw auto op de transportband kunt plaatsen. Handrem eraf, motor uit en het gekozen programma wordt uitgevoerd. Na het plaatsen op de band mag u gerust uit stappen om toe te kijken of gewoon blijven zitten. Deze keuze is aan u zelf. Bij het uitstappen kunt u door onze meeloopgang lopen, om alles op de voet te volgen. Uw auto komt glanzend schoon de wasstraat uit! Onze wasstraat heeft een capaciteit van maar liefst 60 auto’s per uur.

Ook in de winter zijn wij geopend! Anders dan bij sommige andere bedrijven kunt u ook in de winter gebruik maken van de wasstraat en de wasboxen. Dit wordt mogelijk gemaakt door speciale voorziening op het gebied van temperatuurregeling. Milieubewust naast voorgaande feiten beschikken wij over een groencertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat de elektriciteit, welke wij gebruiken, voor 100% is opgewekt door middel van waterkracht(hydro)installaties. Naast groene stroom recyclen we 90% van het water wat in de wasstraat gebruikt wordt. Wij werken mee aan een schoner milieu!

Waspakketten

HAPPY HOUR
Iedere zaterdag
van 8:00 – 10:00 uurPower Polish
pakket
van €15,- voor
€10,-
POWER POLISH
Voorwas
Hotwax
Actiefschuim
Bodem
Hogedruk robot
Supervelgen
Wassen
PowerPolish
Drogen
€15,-
TOTAAL
Voorwas
Hotwax
Actiefschuim
Bodem
Hogedruk robot
Supervelgen
Wassen
Drogen
€12,50
HOTWAX
Voorwas
Hotwax
Actiefschuim
Hogedruk robot
Wassen
Drogen
€10,-
BASIS
Voorwas
Actiefschuim
Hogedruk robot
Wassen
Drogen
€7,50

 

Cadeaubon van De Wasbeer
Opzoek naar een leuk cadeau voor een familielid, vriend of een juist een klantenrelatie? Dan is de Wasbeer cadeaubon iets voor u! Origineel en u kunt zelf bepalen welk pakket u wilt geven. Hierdoor is de prijs van de cadeaubonnen uiteenlopend van €7,50 tot €15,00. Na aankoop van een cadeaubon is deze 1 jaar geldig.