SNEL AUTOWASSEN?

Laad eenvoudig uw wassaldo op! U kunt de waspas opwaarderen met een minimaal bedrag van €30,- en bij een opwaardering van €100,- of meer krijgt u nog eens een extra bonuskorting!
NOG GEEN WASPAS?
Vraag deze kosteloos aan

 

Wasboxen

Gaat u liever zelf aan de slag? Wij beschikken over 5 ruime wasboxen waarin u uw auto zelf kunt schoon maken, op elk gewenst tijdstip en met hoogwaardige producten. De wasboxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Om tegen een beperkte prijs een stralend resultaat te behalen, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een spuitlans, schuimlans en een wasborstel. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende opties; voorwassen – wassen – borstel – spoelen -koude wax – hotwax – vlekvrij naspoelen voor een glanzend resultaat! Onze wasboxen beschikken over een bedieningspaneel met duidelijke wasinstructies. Hierop kunt u precies zien in welk programma u zich bevindt en hoeveel tijd u nog heeft op het ingeworpen muntgeld of wasmunten. U kunt starten met autowassen in de wasboxen door € 0,50, €1,00, €2,00 of wasmunten in te werpen. Bij het kopen van wasmunten heeft u een altijd voordeel. Dit voordeel is afhankelijk van de besteding. Wasmunten kunt u binnen bij Autowascentrum de Wasbeer verkrijgen of bij de wisselautomaat welke aan muur, tussen de wasboxen in, hangt. Deze wasmunten zijn tevens te gebruiken in de stofzuigers.

Waspakketten

HAPPY HOUR
Iedere zaterdag
van 8:00 – 10:00 uurPower Polish
pakket
van €15,- voor
€10,-
POWER POLISH
Voorwas
Hotwax
Actiefschuim
Bodem
Hogedruk robot
Supervelgen
Wassen
PowerPolish
Drogen
€15,-
TOTAAL
Voorwas
Hotwax
Actiefschuim
Bodem
Hogedruk robot
Supervelgen
Wassen
Drogen
€12,50
HOTWAX
Voorwas
Hotwax
Actiefschuim
Hogedruk robot
Wassen
Drogen
€10,-
BASIS
Voorwas
Actiefschuim
Hogedruk robot
Wassen
Drogen
€7,50

 

Cadeaubon van De Wasbeer
Opzoek naar een leuk cadeau voor een familielid, vriend of een juist een klantenrelatie? Dan is de Wasbeer cadeaubon iets voor u! Origineel en u kunt zelf bepalen welk pakket u wilt geven. Hierdoor is de prijs van de cadeaubonnen uiteenlopend van €7,50 tot €15,00. Na aankoop van een cadeaubon is deze 1 jaar geldig.